vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home zakelijke energie vergelijken

Zakelijke energie vergelijken

Zakelijke energie vergelijken en direct besparen

Wilt u zakelijke energie vergelijken op basis van prijs en uw verbruik? Op Energie-Zakelijk.nl kunt u zeer eenvoudig de prijzen van uw zakelijke energieverbruik vergelijken. Wij vergelijken talloze zakelijke leveranciers zodat u verzekerd bent van de laagste prijs. Op basis van uw gegevens en wensen tonen wij u de goedkoopste en beste leverancier. U stapt via onze website in enkele stappen over naar een goedkopere leverancier. Betaal niet langer teveel voor uw energie- en gasverbruik en vergelijk direct de energieleveranciers met onze handige vergelijker.

> Klik hier en Vergelijk de beste zakelijke energietarieven

Prijzen van zakelijke energie vergelijken

Heeft u op dit moment al een contract voor zakelijke energie lopen? Dan is de kans groot dat u op dit moment teveel betaalt voor uw elektriciteit en gas. Op onze website staat een duidelijk overzicht van de beste zakelijke leveranciers waar u tegen een laag tarief gebruikmaakt van deze faciliteiten. Kosten zijn een belangrijk element binnen een organisatie. Door te besparen op de energiekosten kunt u een hogere winst draaien. Een verlaging van de maandelijkse kosten kan op jaarbasis resulteren in een besparing van duizenden euro's. De prijsconcurrentie op de zakelijke energiemarkt zorgt voor grote prijsverschillen tussen de leveranciers. U kunt profiteren van deze verschillen. Uw energievoorziening kan in veel gevallen aanzienlijk goedkoper. Vergelijk eenvoudig talloze leveranciers en bekijk direct wat u op maandbasis kunt besparen.

Vergelijken op talloze andere factoren

Bij de energievoorziening zijn niet alleen kosten een belangrijke factor. Daarom nemen wij in onze vergelijking onder andere de service en betrouwbaarheid van de zakelijke energieleveranciers mee. Zo weet u exact wat u bij deze leverancier kunt verwachten. Wanneer u een contract afsluit dan wordt dit voor enkele jaren ondertekend. In het vergelijkingsoverzicht is rekening gehouden met de contractsduur om u te helpen de juiste keuze te maken.

Start nu direct met vergelijken

U kunt op ieder moment gebruikmaken van onze handige vergelijker. Om u te voorzien van op maat advies vragen wij u om enkele gegevens. Deze informatie helpt ons de juiste energieleveranciers in uw regio te vinden en u de beste resultaten te tonen. Op basis van uw gegevens zoeken wij leveranciers en stellen wij een vergelijking op die wij baseren op de maandelijkse tarieven van het zakelijke energie-contract. Zo kunt u eenvoudig de kosten van de zakelijke energiemarkt vergelijken.

Begin volgende maand met besparen

Energie is een flinke kostenpost waar vaak direct op bespaard kan worden. Het is zonde wanneer u teveel betaalt voor deze voorzieningen. Overstappen kan tegenwoordig zeer eenvoudig via internet en u doorloopt het volledige proces in enkele minuten. Door u te voorzien van een up-to-date vergelijking kunt u alvast de eerste stappen naar uw kostenbesparing zetten. Vergelijk vandaag nog de leveranciers en start volgende maand met besparen. Sluit uw energiecontract via Energie-Zakelijk af voor een lagere contractsprijs. Via onze website kunt u een mooie korting verkrijgen op de verschillende zakelijke energietarieven.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk kleinzakelijk