vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home over ons

Over ons

Onze missie? De zakelijke energiemarkt weer eenvoudig en transparant maken voor iedere ondernemer!

Welkom

Wij zijn Rob en Arno van Energie-zakelijk.nl, de online zakelijke energievergelijker voor MKB, ZZP én Grootzakelijk. Met onze energievergelijker maken wij de zakelijke energiemarkt weer eenvoudig en transparant.

Onze missie is om het voor u als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken om in enkele minuten het scherpste energiecontract op de zakelijke energiemarkt te vinden. Dit doen wij door u het voordeligste zakelijke aanbod in onze vergelijker te tonen, door op transparante en heldere wijze te informeren en het belang van u als klant voorop te stellen.

100% onafhankelijk

Naast transparantie is een van onze kernwaarden 100% onafhankelijkheid. Van iedere zakelijke energieleverancier ontvangen we dezelfde standaard (redelijke) vergoeding waardoor het voor ons niet uitmaakt bij wie u klant wordt of blijft. Zo kunnen we u onafhankelijk adviseren over zakelijke energie. Ook goed om te weten is dat u bij ons de scherpste zakelijke energieprijzen vindt, zelfs voordeliger dan wanneer u rechtstreeks bij de zakelijke energieleverancier een contract afsluit. Dit komt doordat onze dienstverlening online plaatsvindt. Bovendien hoeven wij geen tussenpersoon te betalen, omdat u het zakelijke energiecontract direct online kunt regelen.

Meer dan 30 jaar ervaring op energiegebied

Rob en Arno werken beiden al meer dan vijftien jaar in de energiewereld. Eerst jarenlang bij een grote Nederlandse energieleverancier en uiteindelijk zijn ze voor zichzelf begonnen. In eerste instantie heeft Rob samen met Isatis Energy Comparison de zakelijke energievergelijker ontwikkeld. Arno kwam er in een later stadium bij. Isatis Energy Comparison bracht voor het bouwen van de vergelijker veel kennis en ervaring mee uit voorgaande ICT-projecten.

De ondernemer weet zich prima zelf te bedienen

Inmiddels weten wij dat de ondernemer zich prima zelf kan bedienen. Voor degenen die alsnog graag telefonisch een persoonlijk en deskundig advies willen, zijn onze zakelijke energiespecialisten doordeweeks te bereiken op of via .

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB