vergelijken. overstappen. besparen

Hulp nodig?

088-1100885

home over ons

Over ons

Energie-zakelijk.nl is een website die zich al jarenlang inzet om bedrijven en ondernemers te helpen bij het inzichtelijk maken van de zakelijke energiemarkt. Eigenaar Jeroen heeft jarenlang gewerkt bij enkele grote vergelijkingswebsites op het gebied van energie en verzekeringen. Bij deze consumentenmerken was Jeroen o.a. actief als manager. Toen gaf het Jeroen al een enorme kick om consumenten te helpen de juiste tarieven te helpen vinden en daarmee op jaarbasis letterlijk honderden euros te besparen. En dat meestal door in een paar minuten te vergelijken en makkelijk over te stappen!

Enkele jaren geleden is Jeroen zelf een initiatief begonnen, maar voor de zakelijke energiemarkt. Als ondernemer had hij namelijk ondervonden hoe moeilijk het is om de juiste energiecontracten te vinden en over te stappen. Vandaar het initiatief "Energie-Zakelijk.nl"!

Vandaag de dag werkt een heel team van zakelijke energie experts dagelijks om voor bedrijven en ondernemers de beste energiedeals in kaart te brengen! De afgelopen jaren zijn meer dan duizend bedrijven via onze website overgestapt naar een beter energiecontract en besparen zo heel veel geld.

Wilt u contact opnemen?

Onze experts staan ook voor u klaar via onze helpdesk. U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft of direct een goed energie advies wilt krijgen.

Het team van Energie-zakelijk.nl werkt dagelijks vanuit onze vestiging in Heiloo en ons kantoor aan de Herengracht 182 te Amsterdam.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk kleinzakelijk