vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home nieuws zonnepanelen voor grootzakelijk energieklanten nu extra rendabel

Zonnepanelen voor grootzakelijk energieklanten nu extra rendabel

Grootzakelijk energieverbruikers zoeken vaak naar nieuwe mogelijkheden om zo veel mogelijk kosten te besparen. Er wordt overgestapt naar andere energieleveranciers en er wordt continu actief gekeken wat men kan doen om zo veel mogelijk te besparen.

In veel gevallen betekent dit dat er een investering nodig is. De bedrijven die zo veel mogelijk besparen zijn namelijk ook echt de bedrijven die hierbij proberen om het maximale eruit te halen. En dat betekent dat er regelmatig geld geïnvesteerd wordt in middelen die zich op een langere termijn kunnen terugbetalen.

Zonnepanelen voor grootzakelijke energieverbruikers

Dus zijn zonnepanelen een hele interessante manier om minder geld uit te geven aan energie. Het opwekken van zonne-energie bespaart veel kosten en kan daarbij ook nog eens voor een mooie footprint zorgen als het op het milieu aankomt. Het verbeteren van de milieuvriendelijke activiteiten binnen uw organisatie zou altijd al hoog op uw lijstje moeten staan, en dankzij zonnepanelen komt dit aanzienlijk dichterbij.

Bij grootzakelijke energieverbruikers is er over het algemeen niet sprake van een aantal zonnepanelen. De meeste grote bedrijven kiezen er juist voor om een groot deel van de totale oppervlakte van de bedrijfsgrond te voorzien van zonnepanelen. Dat is extreem voordelig voor deze grote bedrijven, want het leidt in een groot aantal situaties tot zo veel mogelijk besparingen. En daar kunnen jaar na jaar de vruchten van worden geplukt.

Zo is eBay, een van de grootste bedrijven van Amerika, inmiddels een grootverbruiker die zonnepanelen inzet om maximaal te besparen. Zonnepanelen zijn juist voor grote organisaties interessant, omdat er veel kosten mee kunnen worden bespaard.

Is nu het juiste moment?

Dat is een vraag waar u zelf het antwoord op moet geven. Het kost altijd even voordat de zonnepanelen zichzelf terug hebben verdiend. Het is hierom belangrijk dat u eerst kijkt op welke termijn dit kan worden terugverdiend. Zodra u zeker bent dat het op een gewenste termijn wordt terugverdiend, kunt u actief gaan investeren in de maatregelen die nodig zijn om deze zonnepanelen in uw omgeving aan te brengen.

Als u serieus aan de slag wilt gaan met energiebesparing dan kunnen zonnepanelen een ideaal middel zijn om hier zo snel mogelijk grote sprongen mee te maken. Hoe groter de stappen die u binnen deze investering zet, hoe groter de kans dat u hier ook echt altijd het maximale uit zult kunnen halen.

Zijn er alternatieven?

Als u op dit moment niet voldoende budget hebt om in zonnepanelen te investeren, of het op dit moment nog niet rendabel genoeg vindt om deze in te zetten, dan is het raadzaam om te kijken welke andere opties er voor u zijn.

Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een vergelijking. Het vergelijken van energieleveranciers is een van de beste manieren om actief te besparen. Wij hebben hiervoor de eenvoudig te gebruiken energievergelijker samengesteld. Zo kunt u met enkele klikken direct uitrekenen hoeveel u op jaarbasis kunt besparen op basis van uw huidige grootzakelijke verbruik.

Ontdekt uw kostenbesparing met onze energievergelijker >>

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB