vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home nieuws zakelijke energiepakketten vergelijken eenvoudig

Zakelijke energiepakketten vergelijken was nog nooit zo eenvoudig

Een groot aantal bedrijven kan flink besparen op de energiekosten. Het energieverbruik binnen bedrijven is de laatste jaren gelijk gebleven maar de gemiddelde prijzen voor energiecontracten zijn aanzienlijk gedaald. Het loont daarom steeds vaker om zakelijke energiepakketten te vergelijken.

Want met een vergelijking is het bijzonder eenvoudig om uit te zoeken of er daadwerkelijk kan worden bespaard. Daarbij worden vaak direct de bedragen getoond. Je ziet zo in één oogopslag hoeveel je op jaarbasis kunt besparen wanneer je overstapt naar een ander zakelijk energiepakket.

In dit artikel vertellen wij je hoe je met onze energievergelijker zeer eenvoudig zakelijke energiepakketten kunt vergelijken.

Informatie over jouw bedrijf

Om zeker te zijn dat wij de energiepakketten volledig naar jouw wensen en behoeftes kunnen aanapssen vragen wij wat algemene informatie over de onderneming: wat het huidige verbruik is, waar het kantoor staat, wat voor bedrijf je hebt en wie jouw huidige leverancier is.

Met deze informatie kunnen wij starten met een berekening. Je kunt deze informatie direct in de vergelijker invoeren en wordt automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waarin je het overzicht van de beste zakelijke energiepakketten te zien krijgt.

Goedkoopste zakelijke energiepakketten

Je ziet na het invullen van de informatie alle zakelijke energiepakketten die aansluiten bij jouw verbruik en onderneming. De energiepakketten zijn standaard gesorteerd op maandprijzen zodat je kunt zien wat de goedkoopste optie zal zijn.

Aanvullende informatie over de energiepakketten wordt bij de pakketten getoond. Je kunt zo direct zien om welke energieaanbieder het gaat, wat de te verwachten maandprijs is en hoe lang het contract geldig zal zijn. Wij geven in de vergelijker daarbij aan of het gaat om groene stroom en groen gas. Dit is handig wanneer je de duurzaamheid van jouw onderneming wilt verbeteren.

De flexibiliteit van het energiecontract wordt ook aangegeven. Dit legt uit in welke mate de energieprijzen binnen het contract vaststaan. Met vaste contractprijzen ben je het gehele jaar verzekerd van dezelfde energieprijs. Energiecontracten met flexibele prijzen kunnen na enkele maanden duurder of goedkoper worden. Dit is afhankelijk van de algemene marktprijzen.

Zakelijke energiepakket afsluiten

Vanuit de vergelijker kun je direct kijken welk energiepakket het meest aansluit bij jouw onderneming en het pakket aanvragen. Wij sturen je door naar het desbetreffende energiepakket waarna je met aanvullende gegevens het pakket kunt aanvragen. Dit doe je allemaal vanaf de website van de energieleverancier.

Je kunt onze vergelijker zo vaak gebruiken als je wilt. Wanneer je bij de vergelijking onjuiste informatie hebt ingevuld dan kun je deze eenvoudig wijzigen en een betere op maat energievergelijking laten opstellen. Wij tonen in de vergelijker een groot aantal energieleveranciers en nemen per energieleverancier meerdere pakketten in de vergelijking mee.

De beste vergelijker

Onze vergelijker wordt dagelijks door een groot aantal bezoekers gebruikt om te zoeken naar goedkopere energiepakketten. Uit onderzoek blijkt dat de vergelijker door gebruikers wordt beoordeeld met een 9,0 uit 10, en daar zijn wij natuurlijk trots op. Gebruik de gratis vergelijker nu om te kijken wat jij kunt besparen.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB