vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home nieuws zakelijk_stroom_vergelijken.html

Energie zakelijk vergelijken

Zakelijk stroom vergelijken? Bij energie zakelijk vindt u de goedkoopste stroomleveranciers. Vergelijk hier eenvoudig stroomprijzen voor zakelijk gebruik, en kies de energieleverancier die het beste bij de wensen van uw bedrijf aansluit. Overstappen van zakelijke stroom is tegenwoordig zo geregeld. Het enige wat veranderd is dat u een factuur ontvangt van een andere stroomleverancier. Uw bedrijf ook over op goedkope gas en stroom en honderd tot duizenden euro's besparen? Vergelijk zakelijke energieprijzen in onderstaand vergelijking schema en stap eenvoudig over.

> Klik hier en Vergelijk de beste zakelijke energietarieven

LET OP: We zijn 100% onafhankelijk en goedkoper dan direct afsluiten bij de energieleverancier!

Stroomtarieven zakelijk

Op energie zakelijk kunt u stroomtarieven vergelijken op prijs, looptijd, bereikbaarheid en service. Gas en stroomtarieven onafhankelijk vergelijken en zo nodig overstappen naar een goedkopere leverancier doet u doormiddel van een paar stappen in ons vergelijkingstool. Wij helpen uw bedrijf de energiekosten te verlagen. Ieder bedrijf heeft water, gas en licht nodig. Als bedrijf is het belangrijk de zekerheid te hebben van energievoorziening. Zonder energie kan uw bedrijf tenslotte niet uitgeoefend worden. Helaas is het wel vaak zo dat bedrijven na zij een energiecontract hebben afgesloten bij een bepaalde energieleverancier, nooit meer nagaan of zij vervolgens goedkoper kunnen. Omdat de prijzen van gas en stroom bij verschillende energieleveranciers nog wel eens verschillen is het interessant om regelmatig zakelijke stroom tarieven te vergelijken. Op jaarbasis kunnen de energiekosten voor uw bedrijf in veel gevallen flink terug gebracht worden.

Essent Energie Zakelijk

Bekijk de top 6 zakelijke energie op dit moment links boven op deze pagina, en zie dat Essent Zakelijk er nu heel goed uitkomt. Essent biedt scherpe stroom en gasprijzen, is betrouwbaar in de energielevering en heeft een goede bereikbaarheid en klantenservice. Met Essent zakelijk heeft u als bedrijf uw energiezaken goed geregeld. Te allen tijde kunt u uw energiezaken en bedrijfsgegevens zelf online bijhouden en aanpassen. Ook kunt u uw jaarrekening online inzien en uw voorschotbijdrage online aanpassen indien nodig. U kunt heel makkelijk overstappen. Essent zegt het contract met uw huidige energiebedrijf op.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB