vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home nieuws uit welke zakelijke energieleveranciers kunt u op dit moment kiezen

Uit welke zakelijke energieleveranciers kunt u op dit moment kiezen?

De markt van zakelijke energie is de laatste jaren ontzettend snel gegroeid, en dat is niet zomaar. Er zijn steeds meer energieleveranciers op de markt gekomen, waardoor er een ware prijzenstrijd is ontstaan. Dit is voor uw bedrijf vanzelfsprekend ontzettend gunstig, want het is een ideale manier om te kijken of u flink op uw huidige energiekosten kunt besparen.

Bij het kiezen van een zakelijke energieleverancier is het essentieel dat u een partij kiest die goed bij uw bedrijf past. Als u de komende jaren van plan bent om flink te groeien dan is het raadzaam een contract aan te gaan bij een bedrijf dat flexibel omgaat met het zakelijke energiecontract; zo kunt u op ieder moment uw pakket aanpassen en bent u altijd verzekerd van een passend contract.

Nu de markt van zakelijke energie steeds groter wordt, is het ontzettend interessant om te kijken welke mogelijkheden er op dit moment voor uw bedrijf zijn. En dat houdt onder andere in dat u moet kijken welke energieleveranciers er zijn, welke zakelijke energiepakketten zij aanbieden en of de voorwaarden en inhoud van deze energiepakketten volledig aansluit bij uw wensen. In dit artikel vertellen wij u meer over de mogelijkheden met betrekking tot de beschikbare energieleveranciers.

De beschikbare zakelijke energieleveranciers

Wij vinden het belangrijk dat u op ieder moment de beste energieleverancier voor uw situatie kunt vinden. Daarom hebben wij speciaal voor u een handige zakelijke energievergelijker samengesteld, waarmee u in een handomdraai kunt berekenen welke energieleverancier het best bij uw huidige situatie past.

Binnen deze vergelijker nemen wij een groot aantal zakelijke energieleveranciers mee. Hieronder lichten wij een aantal energieleveranciers voor u uit.

Zakelijke energie van Nuon

Nuon is binnen Nederland al jaren een belangrijke speler op de energiemarkt, en dat is niet zomaar. De zakelijke energiecontracten van Nuon zijn in een groot aantal situaties toepasbaar. Bovendien biedt deze zakelijke energieleverancier talloze mogelijkheden om een op maat pakket te laten samenstellen, zodat u altijd een zakelijk energiepakket heeft dat maximaal bij uw eigen wensen en eisen past.

Zakelijke energie van Essent

Net als Nuon is Essent al jaren actief op de zakelijke energiemarkt, waardoor zij voor een groot aantal bedrijven het juiste zakelijke energiecontract kunnen bieden. Dit biedt voor veel bedrijven de mogelijkheid om een zakelijk energiepakket te vinden dat exact past bij het energieverbruik. Daarbij kan Essent u ook de mogelijkheid bieden om de komende jaren meermalen het energiecontract aan te passen, wat bijvoorbeeld interessant is op het moment dat u de komende jaren flink gaat groeien.

Zakelijke energie van Greenchoice

Binnen de consumentenmarkt is groene energie al jaren ontzettend populair, en Greenchoice biedt nu ook aan bedrijven de mogelijkheid om zakelijke groene energie af te nemen. Dit is vooral interessant voor bedrijven die de duurzaamheid van het bedrijf willen verhogen, bijvoorbeeld om te compenseren voor bepaalde uitstoot die het bedrijf veroorzaakt. U kunt binnen de pakketten van Greenchoice verschillende kanten op, waardoor het ook bij deze zakelijke energieleverancier eenvoudig is om een zakelijk energiepakket af te sluiten dat goed bij uw eigen wensen en voorwaarden aansluit.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB