vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home nieuws siemens grootste speler duurzame energie

Siemens grootste speler duurzame energie

Siemens is een Duits miljardenbedrijf en het is wereldwijd de grootste speler op het gebied van duurzame energie. Maar er is gekeken naar de jaarcijfers en daaruit is gebleken dat de groei iets afnam. Maar de topman van Siemens genaamd Joe Kaeser vindt dat het allemaal wel meevalt. “We hadden bijvoorbeeld in 2014 een winstmarge van 13% op de productie van gasturbines. Die stellen we, als gevolg van massale overcapaciteit, nu bij naar 11-15%”. Hij geeft ook aan dat de marges in de windindustrie alleen maar verbeteren. Maar Siemens heeft wel miljoenen euro`s moeten afschrijven. “Sommige bladen van de windmolens op zee blijken onderhevig aan erosie. Maar dat hebben we uitgezocht en opgelost”.  Kaeser heeft ook bekend gemaakt dat Siemens wereldwijd de grootste is op zee. Zij heeft ook de meeste windmolens neergezet. “Daarom kregen wij ook als eerste te maken met die erosie”. Momenteel is Nederland bezig met de overstap naar duurzame energie. Kaeser hoopt dat Siemens hierin een grote en essentiële rol kan spelen. Hij denkt namelijk dat zijn bedrijf de kosten van windmolens enorm kan verminderen. “Het Nederlandse model is gebaseerd op een constante daling van subsidie. Dat stimuleert innovatie en kostenbesparing”.  Hij denkt dat de kosten in 2020 met 40% verlaagd kunnen worden.

Zakelijke energie, vergelijk uw prijzen en bespaar

Duurzame energie is goed voor het milieu. Maar ook voor uw zakelijke energie wilt u niet teveel betalen. Daarom kunt u nu maar beter de zakelijke energieleveranciers vergelijken. Energie zakelijk kan nu namelijk veel goedkoper tot wel 1000 euro per jaar! Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien en via onze site overstappen is het voordeliger dan direct bij de energieleverancier. Wist u dat wij 100% onafhankelijk vergelijken? Al veel bedrijven zijn u voorgegaan! U kunt bij ons nu kosteloos en moeiteloos overstappen met uw zakelijke energie. Het is meteen duidelijk zichtbaar wat u bespaart. Vult u daarom nu uw energieverbruik in, samen met uw adresgegevens en dan ziet u direct hoeveel u bespaart op zakelijke energie.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB