vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home nieuws mkb energieprijzen

MKB energieprijzen

MKB energieprijzen is de energievergelijking website voor het midden en kleinbedrijf. Bent u op zoek naar een maatwerk energiecontract, duurzame energie of de goedkoopste energieprijzen zakelijk. Dan moet u hier zeker kunnen slagen. Vooral voor ondernemers in het MKB en grootzakelijke markt is er heel eenvoudig te besparen op energiekosten. Naast dat u zorgvuldiger met uw energieverbruik kan om gaan is er voor veel bedrijven winst te behalen door het vergelijken van energieprijzen voor zakelijke contracten. Bereken zelf eenvoudig of het voor uw bedrijf interessant genoeg is om over te stappen van energieleverancier of te switchen van energiepakket.

Vergelijk nu alle MKB energieleveranciers:

> Klik hier en Vergelijk de beste zakelijke energietarieven

Onze garanties

 • Nooit zonder stroom of gas bij overstappen!
 • Altijd een betere deal bij Energie-Zakelijk.nl dan rechtstreeks bij de energieaanbieder
 • Alle energieleveranciers worden vergeleken
 • 100% betrouwbaar en onafhankelijk
 • Geen kosten!

Energieleverancier starters, MKB en grootzakelijk

In samenwerking met Energie Zakelijk kan elk goedgekeurd energie bedrijf een aanbieding op deze website plaatsen. Dit resulteert tot een website met de goedkoopste zakelijke energie aanbiedingen dat voor u als bedrijf het laagste energietarief oplevert. Energiezakelijk richt zich zowel op Starters, het MKB en Grootzakelijke markt. Zakelijk overstappen van energiemaatschappij is tegenwoordig erg voordelig.

Energiekosten zakelijk

In deze tijden is het tenslotte belangrijk om op alle bedrijfskosten te besparen. En vooral op een belangrijke kostenpost zoals energiekosten. Bekijk en vergelijk of u uw huidige energie kosten kan terugbrengen door over te stappen van energiemaatschappij. Het MKB denkt dat het dit jaar best wel eens zwaar kan worden voor sommige bedrijven en dat energiekosten hier een belangrijke rol in spelen. Probeer in uw bedrijf de energiekosten zo laag mogelijk te houden door hier zakelijke energieprijzen onafhankelijk te vergelijken.

Goedkoopste energie voor bedrijven

Bent u op zoek naar een goedkope energieleverancier voor uw bedrijf? Starters, grootzakelijk en het MKB kunnen hier uitstekend vergelijken welk energiebedrijf het goedkoopste is in hun bedrijfssituatie. De energietarieven van de energie bedrijven die u hier aantreft behoren tot de laagste tarieven in Nederland. Vergelijk zelf de energieprijzen voor zakelijk verbruik. Voor een passend energie advies (maatwerk) voor grootzakelijk energieverbruik kunt u contact opnemen met eenn van de door ons goedgekeurde energiebedrijven.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

 • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
 • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
 • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

 • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
 • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
 • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB