vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home nieuws energiesector milieubeweging samenwerken

Energiesector en milieubeweging meer samenwerken

Het is de hoogste tijd dat de klimaatproblematiek effectief wordt aangepakt en daarbij moeten de energiesector en milieubeweging meer samenwerken. Er moet gestopt worden met elkaar aanvallen. Dit is bekend gemaakt door Jo Peters, Secretaris-Generaal van branchevereniging NOGEPA voor olie- en gasproducerende bedrijven. Peters wil de energiesector en milieubeweging op één lijn krijgen. Maar hij wil ook zorgen dat er ruimte blijft voor de winning van fossiele brandstof. Hij denkt dat het grootste probleem ligt bij de uitstoot van CO2. Daarbij geeft Peters aan dat hij niet gelooft dat fossiele brandstof verleden tijd is, maar hij vindt ook niet dat milieuzorgen onzin zijn. “We moeten af van de schijntegenstelling tussen fossiel en duurzaam. Eerst moet de uitstoot van CO2 naar beneden. Er wordt namelijk een gigantische bevolkingsgroei verwacht en dan zullen fossiele brandstoffen onmisbaar zijn. Daarbij dienen de energiebedrijven openheid te geven in hun plannen en standpunten. Daarbij moeten ook de olie- en gasreserves gebruikt worden om over te schakelen op meer duurzame alternatieven. Duurzaam kan simpelweg de hele vraag naar energie nog niet aan, ook niet in Nederland.” 

Zakelijke energieprijzen ook in gevaar door klimaatproblematiek

De zakelijke energieprijzen zijn ook in gevaar door de klimaatproblematiek. De energie zakelijk moet namelijk veel goedkoper worden voor ons, zodat we het bedrijfsleven volop kunnen laten groeien. Maar hoe kan dat als er zoveel problemen zijn? Er wordt een beroep gedaan op iedereen om de zakelijke energieprijzen te vergelijken en op tijd een keuze te maken om over te stappen. U kunt namelijk door over te stappen naar zakelijke energie tot wel 1000 euro per jaar besparen. Het duurt hier minder dan een minuut om de beste energiedeals te zien. U kunt via onze website erg voordelig overstappen nadat u zakelijke energieleveranciers met elkaar hebt vergeleken. Wij vergelijken voor u 100% onafhankelijk! Het wordt meteen zichtbaar voor u hoeveel dat u per jaar kunt besparen. Ontdekt u daarom nu wat energie zakelijk voor u kan betekenen. Geld besparen met uw onderneming, dit kan vanaf nu als u van onze optie gebruik gaat maken. U vult uw energieverbruik in, en ziet wat u kunt besparen. De overstap heeft u zo geregeld! Energie vergelijken zakelijk is altijd verstandig.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB