vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home nieuws direct de energieprijzen van de zakelijke markt vergelijken

Direct de energieprijzen van de zakelijke markt vergelijken

Voor uw onderneming bent u vanzelfsprekend altijd op zoek naar de beste deal. Ook binnen energie is het belangrijk om te kijken op welke manier u de komende jaren verzekerd bent van de ideale kwaliteit en ondertussen vanzelfsprekend niet te veel betaalt voor uw stroom en gas.

Zakelijke energie wordt, doordat de kosten de laatste jaren ieder jaar lichtelijk stijgen, een steeds vaker besproken onderwerp. Het is voor veel bedrijven een ideale kostenpost om flink op te besparen, terwijl het ook nog eens een kostenpost is waar bedrijven niet snel naar kijken wanneer zij willen besparen. En juist dat is ontzettend zonde…

Waarom moet u de energieprijzen op de zakelijke markt vergelijken?

Als u de verschillende zakelijke energieleveranciers met elkaar vergelijkt, is al snel zichtbaar waarom het interessant is om deze met elkaar te vergelijken. Op basis van service, kwaliteit en prijs verschillende de verscheidene Nederlandse energieleveranciers aanzienlijk. En dat is dan ook goed om naast elkaar te leggen, want op deze manier vindt u een energieleverancier die veel beter aansluit bij de verschillende wensen en eisen die u voor het energiecontract en uw bedrijf heeft opgesteld.

Vooral op het gebied van prijs zijn er grote verschillen zichtbaar in de wereld van zakelijk energie. Zo is het onder andere duidelijk dat sommige energieleveranciers maar liefst 10% en soms zelfs 20% extra vragen voor dezelfde energie die andere energieleveranciers ook leveren. Het gaat dan nog niet eens om het verschil tussen normale en groene energie, maar simpelweg om de normale prijsconstructies.

Het loont voor vrijwel ieder bedrijf dan ook om te kijken wat er de komende tijd gedaan kan worden om te zorgen dat zij aanzienlijk minder zullen betalen voor zakelijke energie.

Zo kunt u de energieprijzen van de zakelijke markt vergelijken

Een belangrijke stap bij het vergelijken van de energieprijzen van de zakelijke energieleveranciers is het verzamelen van alle energieleveranciers binnen uw regio. Tegenwoordig heeft vrijwel iedere energieleverancier een handige website waarop berekend kan worden hoeveel u jaarlijks aan energie betaalt wanneer u overstapt naar deze zakelijke energieleverancier.

Natuurlijk kunt u de volledige vergelijking zelf uitvoeren en van website naar website springen om de laatste energietarieven van de verschillende zakelijke energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Maar u bent beter uit als u hier onze handige zakelijke energievergelijker voor gebruikt.

Wat is de zakelijke energievergelijker?

Binnen onze zakelijke energievergelijker hebben wij de prijzen van de verschillende energieleveranciers alvast voor u op een rijtje gezet. U kunt op basis van uw verbruik en enkele aanvullende gegevens direct zien bij welke zakelijke energieleverancier u de komende tijd aanzienlijk goedkoper uit bent. Dat is beter voor uw portemonnee, waardoor de prestaties van uw bedrijf ook aanzienlijk vooruit zullen gaan. En op deze manier wordt het bijzonder eenvoudig om ook te gaan kijken naar andere posten waar u flinke kosten kunt besparen.

Ga daarom direct naar onze handige zakelijke energievergelijker en zie in een oogopslag bij welke energievergelijker u de komende jaren een aanzienlijk lager tarief zult hebben dan bij de energieleverancier waar u op dit moment bent aangesloten.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB