vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home nieuws beste zakelijke energiebedrijf van nederland

Wat is het beste zakelijke energiebedrijf van Nederland?

Er zijn inmiddels tientallen zakelijke energiebedrijven in Nederland. De grote bekende bedrijven, zoals Nuon, Oxxio en Essent kent vrijwel iedereen. Maar daarnaast zijn er ook nog talloze regionale energiebedrijven.

Een zakelijk energiebedrijf richt zich - logischerwijs - specifiek op zakelijke klanten. De benodigde energie is op de zakelijke markt aanzienlijk hoger dan op de consumentenmarkt. Dat maakt het dus ook een stuk interessanter voor deze zakelijke energiebedrijven.

Als onderneming wilt u altijd bij het beste energiebedrijf zitten. Zo kunt u altijd rekenen op de perfecte service, ideale kwaliteit en natuurlijk ook goede prijzen. Omdat dit per zakelijk energiebedrijf verschilt, is het moeilijk om hier altijd direct een juiste te kiezen.

Daarom kijken wij in dit artikel naar het beste zakelijke energiebedrijf van Nederland.

Waar moet het beste energiebedrijf aan voldoen?

Ieder zakelijk energiebedrijf verschilt weer op een ander vlak. Zo is het bij sommige energiebedrijven mogelijk om zo goedkoop mogelijk energie af te nemen. Maar hier staat vaak een teleurstellende service en kwaliteit tegenover. Dit is vaak voldoende om toch niet voor dit zakelijke energiebedrijf te kiezen.

Zakelijke energiebedrijven moeten echt op verschillende vlakken de beste partij zijn. Kampt u bijvoorbeeld een keer met een storing? Dan is het prettig dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Heeft u een vraag over een factuur? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk iemand aan de lijn hebben. En wilt u onderhandelen over uw energieprijzen? Dan moet het zakelijke energiebedrijf hier wel gewoon voor openstaan.

Er komt dus ontzettend veel bij kijken. Partijen zoals Nuon en Oxxio richten zich sterk op deze vlakken. Zo is Nuon prijstechnisch erg interessant, maar de service is toch niet altijd naar wens. Oxxio heeft daarentegen een sterke focus op service, maar rekent hier ook weer hogere prijzen voor.

Afnemen bij het beste zakelijke energiebedrijf

U wilt uw stroom en gas altijd gebruiken. Het is dus nodig om goed te kijken naar de vlakken die hierbij van belang zijn. Het kan ook zomaar zijn dat u een ander zakelijk energiebedrijf beter vindt op basis van bijvoorbeeld prijs, puur omdat prijs voor u het belangrijkste punt is.

En daarom is het moeilijk vast te stellen wat nu echt het beste zakelijke energiebedrijf van Nederland is. Er komt vanuit iedere onderneming weer een andere wens, dus verschilt het ook voor iedere onderneming.

Er kan daarom beter worden gekeken wat op dit moment het beste zakelijke energiebedrijf in uw situatie is. En daar hebben wij de ideale tool voor: onze energievergelijker. U vult uw eigen wensen, gegevens en verbruik in. Vervolgens zoekt onze vergelijker het ideale zakelijke energiebedrijf voor uw situatie.

Op deze manier bent u altijd zeker dat u ook echt met het beste zakelijke energiebedrijf in zee gaat. Er hoeft geen twijfel te zijn over de verschillen tussen de aanbieders. Onze vergelijker geeft duidelijk de kosten per aanbieder en per pakket aan. Heeft u nog aanvullende wensen, zoals groene stroom? Dan neemt de vergelijker dit mee om zo de ideale vergelijking op te stellen.

Ga nu direct naar onze energievergelijker en bekijk wat het beste zakelijke energiebedrijf in uw situatie is. Zo helpen wij u snel het juiste bedrijf te vinden. En als extra voordeel helpen wij u hier ook nog eens veel geld mee te besparen.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB