vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home essent zakelijk

Zakelijke energie van Essent

Essent is een van de grootste energieleveranciers in Nederland en levert energie aan tienduizenden zakelijke instanties. Het energiebedrijf biedt talloze pakketten aan welke bestaan uit verschillende voorzieningen. Ieder bedrijf maakt gebruik van voorzieningen zoals elektriciteit, gas en water. Essent heeft op maat oplossingen voor ondernemingen die op zoek zijn naar een nieuw energiecontract of willen besparen op de huidige kosten. Met de pakketoplossingen van Essent kan iedere onderneming tegen een lage prijs met hoge service gebruikmaken van een of meerdere van deze voorzieningen. Er is altijd een ideaal pakket dat aansluit bij de wensen en behoeftes die u heeft op het gebied van zakelijke voorzieningen.

> Vergelijk hier de zakelijke essent energie tarieven !

Kwaliteit zakelijke energiepakketten van Essent

Uw energievoorzieningen zijn een belangrijk element in de bedrijfsactiviteiten. U wilt op ieder moment toegang hebben tot elektriciteit, gas en water om uw activiteiten op de beste wijze uit te voeren. Dankzij de hoogstaande kwaliteit van de diensten van Essent bent u altijd verzekerd van de juiste toestroom van uw voorzieningen. Door de kans op storingen te verkleinen kunt u altijd gebruikmaken van deze diensten. Essent verstrekt financiële vergoedingen wanneer uw voorzieningen toch wegvallen om u te compenseren voor het geleden verlies. Service en kwaliteit zijn een belangrijk element binnen deze pakketten.

Overstappen naar Zakelijk van Essent

Voor het leveren van deze diensten maakt Essent gebruik van de standaardnetwerken die hiervoor zijn aangelegd. Wanneer u overstapt naar Essent of een volledig nieuw contract afsluit dan hoeft u zelf geen aanpassingen aan te brengen om de voorzieningen op de juiste manier te ontvangen. Dit maakt overstappen een stuk voordeliger en interessanter. U kunt zo kosteloos overstappen naar Essent en voortaan mogelijk minder betalen voor uw energievoorzieningen. Dankzij het op maat advies van het energiebedrijf stapt u altijd over naar het beste pakket dat volledig aansluit bij uw wensen.

Contractsduur van energie bij Essent

Wanneer u een contract afsluit dan gaat dit vrijwel altijd gepaard met een vastgestelde contractsduur. Dit is het aantal maanden of jaren dat dit contract geldig is en u en Essent moeten voldoen aan de contractsvoorwaarden. Gedurende deze jaren bent u gebonden aan de energietarieven die in het contract staan vastgesteld, tenzij dit anders wordt aangegeven.
De zakelijke energiepakketten van Essent hebben een contractsduur van één of meerdere jaren. Het pakket genaamd 'Stroom & Gas-Zeker' kent een looptijd van 1 jaar en is hierna jaarlijks te verlengen. Met 'Stroom & Gas-flexibel' krijgt u een contract dat iedere maand opzegbaar is.

Besparen met Essent Zakelijk

Wanneer u gebruikmaakt van de energiepakketten van Essent Zakelijk dan is de kans groot dat u flink gaat besparen. Essent hanteert over het algemeen redelijk lage tarieven in vergelijking met andere aanbieders op de energiemarkt. Door een contract bij het bedrijf af te sluiten kunt u in enkele gevallen honderden euro's per jaar besparen. U vindt op onze website een handige vergelijker waarmee u direct kunt achterhalen wat u per maand betaalt om gebruik te maken van Essent Zakelijk. Wij voorzien u graag van op maat advies bij het selecteren van het juiste energiepakket.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB