vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home essent zakelijk

Essent zakelijk

Als ondernemer kunt u via Energie-zakelijk.nl klant worden bij Essent. Deze zakelijke energieleverancier biedt via ons platform de scherpste energiedeals. Als ondernemer wilt u uiteraard zo min mogelijk betalen aan de vaste lasten. Met zakelijk energievergelijken zorgt u hier eigenhandig voor. Essent zakelijk heeft vaak mooie online aanbiedingen waarmee u de zakelijke energiekosten terugbrengt. Door klant te worden bij Essent kiest u voor een betrouwbare zakelijke energieleverancier. Deze gevestigde leverancier behoort tot de grote drie van Nederland en eigent zich ook steeds meer een duurzame rol toe binnen de samenleving. Bovendien weet Essent door haar jarenlange aanwezigheid op de zakelijke energiemarkt exact wat u als ondernemer nodig heeft.

Lees verder om meer te weten te komen over Essent zakelijk.

Vergelijk zakelijke energietarieven

De nieuwe rol van Essent zakelijk

Essent zakelijk richt zich naast de levering van gas en stroom aan de zakelijke markt ook nog op andere zaken. Essent breidt steeds meer haar takenpakket uit. Deze zakelijke energieleverancier begrijpt namelijk als geen ander dat we in een veranderende wereld zitten wat betreft onze energievoorzieningen en -verbruik. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol.

Zo levert Essent zakelijk groene stroom. Daarnaast treedt de leverancier steeds meer als verbinder op. Nu we steeds vaker onze eigen energie opwekken, speelt Essent een rol tussen de opwekker van energie en de verbruiker van energie. Daarnaast geeft Essent Zakelijk advies over verduurzaming. Welke maatregelen kunt u binnen uw bedrijf nemen zodat u zuiniger met energie omgaat? Denk hierbij aan isolatie en zonnepanelen bijvoorbeeld. Ook begeeft Essent zakelijk zich op het gebied van technologie en digitale diensten. Hiermee voorziet de energieleverancier haar klanten van slimme producten om efficiënt met energie om te gaan.

Essent zakelijk voor iedere ondernemer

Iedere ondernemer kan terecht bij Essent voor zakelijke energie. Zowel de kleinverbruiker als ZZP en MKB en de grootzakelijke verbruiker is bij Essent aan het goede adres. Bij een kleinzakelijk contract horen andere voorwaarden en tarieven dan bij een grootzakelijk energiecontract. Zo mag u bijvoorbeeld als ZZP’er of MKB’er niet stilzwijgend verlengd worden voor een bepaalde periode. In plaats daarvan geldt een opzegtermijn van een maand. Het is dus belangrijk dat u voor het maken van een vergelijking weet wat voor type verbruiker van zakelijke energie u bent: een kleinzakelijke of grootzakelijke energieverbruiker? Bent u benieuwd wat Essent zakelijk u te bieden heeft? Via onze website vergelijkt u eenvoudig het aanbod van Essent met dat van andere zakelijke energieleveranciers. Zo weet u op snelle wijze of deze energieleverancier bij u past

Essent zakelijk ook voor de grootverbruiker

Essent zakelijk biedt ook passende energiecontracten aan voor grootverbruikers van energie. Of u onder de categorie grootverbruiker valt, is afhankelijk van uw aansluitcapaciteit en hoeveel gas en stroom u verbruikt. U bent een grootverbruiker indien de aansluitcapaciteit voor stroom groter is dan 3 X 80 Ampère en u meer dan 100.000 kWh stroom verbruikt. Voor gas valt u onder grootverbruik bij een aansluitcapaciteit vanaf 40 m3 per uur.

Heeft u geconstateerd dat u een grootzakelijke energie-aansluiting heeft dan bieden wij u de mogelijkheid tot energie vergelijken grootzakelijk. Bekijk daarmee het aanbod van grootzakelijke energieleveranciers zoals Essent zakelijk.

Uw zakelijk energiecontract uitzoeken

Als ondernemer kunt u tegenwoordig op snelle wijze het beste zakelijke energiecontract voor uw bedrijf uitzoeken. Namelijk met het online vergelijken van alle energieleveranciers waaronder Essent zakelijk. Op basis van uw verbruik en postcode ziet u in één overzicht het aanbod van een grote hoeveelheid zakelijke energieleveranciers met bijbehorende jaarkosten. Filter ook eenvoudig op uw wensen. Zoals contractduur of duurzame energie. Zo komt u op uw gemak tot een goed zakelijk energiecontract dat perfect bij uw bedrijfssituatie past.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

  • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
  • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
  • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

  • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
  • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
  • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB