vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home energie vergelijken zzp

Energie vergelijken ZZP

Ook als ZZP’er kunt u kiezen voor een zakelijk energiecontract. Het voordeel van zakelijke aanbiedingen zijn de vaak scherpe energietarieven voor uw gas en stroom. Uiteraard wilt u op een snelle manier het voordeligste aanbod vinden. Dit doet u eenvoudig met online energie vergelijken voor ZZP. Op basis van uw verbruik krijgt u een helder overzicht van alle aanbieden. Vervolgens hoeft u alleen nog maar een keuze te maken. Vul onderstaande vergelijker voor ZZP energie in en bespaar direct.

Zakelijke energie ZZP

Bij zakelijke energie ZZP geniet u van de voordelen die bij een zakelijk energiecontract komen kijken. Uw overstap naar een zakelijke energieleverancier voor ZZP wordt volledig voor u verzorgd. Zo wordt uw energiecontract bij uw oude energieleverancier opgezegd door uw nieuwe energieleverancier. Daarnaast ontvangt u van ons én van uw nieuwe zakelijke energieleverancier een bevestiging van uw overstap en het energiecontract voor uw zakelijke energie ZZP. Dit niet alleen. Wanneer het voor u weer tijd is om een nieuw zakelijk energiecontract aan te vragen, brengen wij u automatisch op de hoogte. Zo betaalt u altijd voordelige actietarieven voor uw ZZP energie.

Energie ZZP

Met zakelijke energie voor zzp maakt u wellicht aanspraak op bepaalde financiële voordelen. Zo kunt u de btw terugvragen over uw zakelijke energiekosten. Dit geldt voor het deel van de energie dat u verbruikt in uw kantoor aan huis. Bovendien zijn de kosten voor energie ZZP aftrekbaar. Als voorwaarde geldt hiervoor dat uw kantoor aan huis te verhuren is aan een derde persoon. Hier is sprake van als uw eventuele kantoor aan huis een eigen opgang heeft en een aparte sanitaire voorziening. Een energiecontract voor ZZP’ers heeft nog een belangrijk voordeel. Vraagt u deze aan via Energie-Zakelijk.nl dan kunt u uitgaan van een kwalitatieve service. Heeft u vragen over uw zakelijk energievergelijk of wilt u iets wijzigen, dan kunt u ons altijd bellen, chatten of e-mailen. Onze zakelijke energie-experts staan op werkdagen voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Zakelijke tarieven energie zzp

Wanneer het KvK-nummer op uw huisadres geregistreerd staat, kunt u het zakelijk energiecontract ook voor privé gebruiken. De voordelige zakelijke energietarieven die u als ZZP’er betaalt, betaalt u vervolgens ook voor de energie die u privé verbruikt. De hoeveelheid gas en stroom die u afneemt, heeft hier geen invloed op. Ook bij een lager energieverbruik is dit mogelijk. Wilt u een zakelijke energietarieven voor ZZP vergelijken? Vul de online vergelijker hierboven in en bekijk direct de beste aanbiedingen. Houd er overigens rekening mee dat de energietarieven voor ZZP exclusief btw worden getoond.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

 • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
 • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
 • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

 • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
 • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
 • U heeft een electra aansluiting kleiner dan of gelijk aan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk ZZP Vergelijk MKB

Nu energie zakelijk vergelijken!

 • Stap nu over en bespaar tot €1000,- per jaar
 • Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien
 • Via onze site voordeliger dan direct bij de leverancier
 • Wij vergelijken 100% onafhankelijk
 • Duizenden bedrijven gingen jou voor!
Vergelijk nu