vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home energie vergelijken mkb

Energie vergelijken zakelijk MKB

Als MKB bedrijf of ZZP'er heeft u aan de energiekosten vaak een grote kostenpost, naast natuurlijk de kosten voor uw personeel, de huur van uw bedrijfspand en eventuele andere vaste kosten. Reden genoeg om de zakelijke energie eens te vergelijken op de Nederlandse markt en zo de beste mogelijkheid voor uw bedrijf te vinden! Door het vergelijken van zakelijke energie krijgt u een goed beeld van de mogelijke besparingen die er voor uw bedrijf bestaan, besparingen die soms flink kunnen oplopen. Zo bezuinigt u, zonder dat u de kwaliteit of productiviteit van uw bedrijf verlaagt!

Makkelijk besparen door energie vergelijken (zakelijk)

Het besparen op de kosten voor uw bedrijfspand of de kosten van personeel is vaak erg lastig, omdat u de productiviteit van uw onderneming niet wilt schaden. Een verhuizing kost daarnaast vaak meer, dan de besparing uiteindelijk oplevert. Op zakelijke energie kunt u een stuk makkelijker besparen, door de verschillende mogelijkheden op de zakelijke markt met elkaar te vergelijken. De tool van energie-zakelijk.nl biedt u de mogelijkheid om op een snelle manier en zonder veel gegevens in te moeten voeren een goede vergelijking te kunnen maken tussen de zakelijke energie van verschillende leveranciers. Een dergelijke besparing is altijd fijn, zeker omdat het u maar een paar minuten hoeft te kosten! Een snellere voorsprong op uw concurrenten kunt u niet boeken.

Werking energie vergelijken (zakelijk)

De tool op energie-zakelijk.nl om de zakelijke energie van verschillende aanbieders te vergelijken, is erg makkelijk in gebruik. Na het invullen van de locatie van uw bedrijfspand, het type elektriciteitsmeter dat u momenteel gebruikt en enige informatie over uw huidige verbruik, is het mogelijk een goede schatting te geven van de voordeligste zakelijke energieleverancier. Iedere stap beschikt over extra informatie, mocht u er niet uitkomen of twijfelen over uw invoer. Zo weet u binnen enkele ogenblikken, hoeveel u jaarlijks aan energiekosten kunt besparen bij de zakelijke energieleveranciers op de Nederlandse markt. Wanneer u een geschikte aanbieder van zakelijke energie heeft gevonden, kunt u via onze website direct overstappen.

Naast het vergelijken van zakelijke energie bij de Nederlandse aanbieders, kunt u ook kijken naar andere mogelijkheden om te besparen op de energiekosten. Essent biedt bijvoorbeeld een aantal handige tips voor besparingen en kan deze direct voor u uitvoeren. Ook andere leveranciers hebben interessante zakelijke energie tips, wat u op langere termijn een flinke besparing kan opleveren op uw kosten.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

 • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
 • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
 • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

 • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
 • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
 • U heeft een electra aansluiting kleiner dan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk kleinzakelijk

Nu energie zakelijk vergelijken!

 • Stap nu over en bespaar tot €1000,- per jaar
 • Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien
 • Via onze site voordeliger dan direct bij de leverancier
 • Wij vergelijken 100% onafhankelijk
 • Duizenden bedrijven gingen jou voor!
Vergelijk nu