vergelijken. overstappen. besparen

Bel ons voor advies

8,9 / 10

(602 reviews)

home energie vergelijken grootzakelijk

Grootzakelijk energie vergelijken

Bezuinig snel en eenvoudig op de energiekosten van uw bedrijf. Energie voor grootzakelijke bedrijven kan vaak aanzienlijk goedkoper. Door uw huidige energieprijs te verlagen kunt u op jaarbasis flink besparen en uw bedrijfswinsten versterken. Grootzakelijk energieverbruik is slechts bij enkele energieleveranciers mogelijk. Zakelijke energie is een krachtige markt met flinke prijsverschillen. Onze grootzakelijke prijsvergelijker is zeer gebruiksvriendelijk en toont u binnen enkele minuten wat u maandelijks aan energiekosten kunt besparen.

Wanneer bent u grootzakelijk?

 • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
 • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
 • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (boven 100.000 kwh) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).

Bent u niet grootzakelijk?

Als u niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, bent u een 'kleinzakelijke' klant. Bijvoorbeeld als u ZZP-er bent of MKB. Ook dan hebben wij de allerbeste energietarieven in onze vergelijker! Kijk hier voor de beste kleinzakelijke energie tarieven.

Advies bij grootzakelijke energie

Wanneer uw bedrijf een hoog energieverbruik heeft dan kan een klein verschil in het energietarief al zorgen voor een grote jaarlijkse besparing. Wij voorzien u graag van de talloze opties die u heeft wanneer u een zakelijk contract gaat afsluiten. Door u de goedkoopste en beste opties te tonen kunt u altijd kiezen voor de juiste leverancier en bent u verzekerd van de gewenste prijs en kwaliteit. In onze vergelijker kunt u op basis van onder andere uw energieverbruik berekenen welke leverancier de beste keuze voor uw bedrijf is.

Direct vergelijken en overstappen

Wij snappen dat overstappen naar een nieuwe energiemaatschappij een lastige taak lijkt. Toch is het erg gemakkelijk en snel. U kunt tegenwoordig via internet zeer eenvoudig wisselen van maatschappij zonder uren in administratief papierwerk te moeten investeren. Voordat u overstapt kunt u onze vergelijker gebruiken om de verschillende leveranciers in één overzicht te zien en te sorteren op prijs, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Wij kunnen dit overzicht opstellen op basis van door u opgegeven gegevens. U kunt deze gegevens op de eerste pagina van onze vergelijker invullen. Met deze gegevens kunnen wij uitzoeken welke leveranciers in uw regio actief zijn en welke prijzen zij hanteren op basis van uw maandelijkse energieverbruik. Zo kunnen wij u direct de goedkoopste maatschappij tonen en kunt u onmiddellijk overstappen en al volgende maand starten met besparen.

Dé onafhankelijke vergelijker voor grootzakelijk

U vindt in ons overzicht meerdere energieaanbieders voor grootzakelijke gebruikers. Deze aanbieders zijn geselecteerd op basis van het aanbod, de prijs en service. Onze vergelijker maakt gebruik van up-to-date gegevens en is 100% onafhankelijk. Wij tonen u altijd het beste resultaat voor uw huidige situatie en letten hierbij op criteria die u zelf invult. Alle prijzen en aanbiedingen worden dagelijks bijgehouden om u altijd een correct overzicht te tonen. Wij ontvangen geen vergoedingen voor het hoger tonen van specifieke energieaanbieders. U bent bij ons verzekerd van een vergelijking die altijd 100% onafhankelijk is.

Ook voor groene stroom

Op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven voor uw huidige energiecontract? U vindt in onze vergelijker ook talloze opties voor groene stroom zodat u op een verantwoorde manier gebruikmaakt van uw elektriciteitsvoorzieningen. Door te investeren in groene stroom zorgt u voor een betere toekomst. Nu groene energie ook voor grootzakelijk gebruik verkrijgbaar is kunnen grote bedrijven een flinke bijdrage leveren aan de positieve effecten van groene stroom en ondertussen besparen op de maandelijkse energiekosten. Vergelijk normale en groene stroom-leveranciers met onze handige vergelijker en ontvang direct een onafhankelijk overzicht van de meest geschikte en goedkoopste energieleveranciers voor uw bedrijf.

Wanneer bent u Grootzakelijk?

 • U betaalt maandelijks voor de energie die u daadwerkelijk verbruikt;
 • U krijgt twee aparte facturen voor het netbeheer en het energieverbruik;
 • Uw aansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KwH) en/of uw gasaansluiting is groter dan 40 m³/ uur (vanaf G40).
Vergelijk grootzakelijk

Wanneer bent u MKB, ZZP-er of kleinzakelijk?

 • U krijg elk jaar een afrekening en betaalt per maand een voorschot;
 • U krijgt een factuur voor zowel energieverbruik als levering;
 • U heeft een electra aansluiting kleiner dan 3 x 80 Ampère en/of een gasaansluiting kleiner dan G40.
Vergelijk kleinzakelijk

Nu energie zakelijk vergelijken!

 • Stap nu over en bespaar tot €1000,- per jaar
 • Het duurt maar 1 minuut om de beste energiedeals te zien
 • Via onze site voordeliger dan direct bij de leverancier
 • Wij vergelijken 100% onafhankelijk
 • Duizenden bedrijven gingen jou voor!
Vergelijk nu